Un tomb pel Ripollès
Al voltant de les nou anem arribant al restaurant el Llach on hem quedat per iniciar la ruta.
Son ja passades les nou quan fem camí cap a Ribes de Freser i Pardines per fer la Collada Verda on fem parada a esmorzar a la zona del refugi.
De Camprodon cap a Beget per Font-Rubi on sembla que s'està celebrant el campionat del món de Trial.
De Beget fem el tomb cap a Sant Pau de Segúries per pujar cap al Mirador de l'Avi on fem parada a dinar.
Seguim direcció als Gorgs i l'ermita de Santa Llúcia per baixar poc després a Vallfogona per la serra del Puig.
El dia ens acompanya, tot i fer sol no fa massa calor, els boscos, les fagedes i els prats està exuberants.
Per la serra de Milany fem cap a Santa Maria de Besora on donem la ruta per acabada que per avui ja n'hi ha prou.
És una ruta d'un 115 km distreta i amb una mica de tot, boscos, fagedes, prats, vaques, cavalls i amb bones vistes als cims de les muntanyes.
Una part d'aquesta ruta és molt gratificant fer-la un parell de cops l'any, una als voltants de l'estiu i l'altre a la tardor, les fagedes per les quals transcorre estan esplendoroses en aquestes èpoques.
Fotos de la sortida
Informació de Santa Llucia de Puigmal
Son ja passades les nou quan fem camí cap a Ribes de Freser i Pardines per fer la Collada Verda on fem parada a esmorzar a la zona del refugi.
De Camprodon cap a Beget per Font-Rubi on sembla que s'està celebrant el campionat del món de Trial.
De Beget fem el tomb cap a Sant Pau de Segúries per pujar cap al Mirador de l'Avi on fem parada a dinar.
Seguim direcció als Gorgs i l'ermita de Santa Llúcia per baixar poc després a Vallfogona per la serra del Puig.
El dia ens acompanya, tot i fer sol no fa massa calor, els boscos, les fagedes i els prats està exuberants.
Per la serra de Milany fem cap a Santa Maria de Besora on donem la ruta per acabada que per avui ja n'hi ha prou.
És una ruta d'un 115 km distreta i amb una mica de tot, boscos, fagedes, prats, vaques, cavalls i amb bones vistes als cims de les muntanyes.
Una part d'aquesta ruta és molt gratificant fer-la un parell de cops l'any, una als voltants de l'estiu i l'altre a la tardor, les fagedes per les quals transcorre estan esplendoroses en aquestes èpoques.
Etiquetes de comentaris: Ri, Sortides 2017
<< Tornar a pàgina principal